“Unë nuk humbas asnjëherë. Ose fitoj, ose mësoj”

Thënie:

 Mbijetova sepse zjarri brenda meje digjte më fort se sa zjarri përreth meje

Fati i pëshpërit luftëtarit: “Ti nuk mund t’i bësh ballë furtunës”. Dhe luftëtari i pëshpërit fatit: “Unë jam furtuna”

Të gjithë mund të heqin dorë, kjo është gjëja më e kollajtë që mund të bësh. Por të rrish në këmbë, edhe atëherë kur të gjithë do të të kuptonin nëse do të dorëzoheshe, kjo është forca e vërtetë

Kur ti ndryshon mënyrën se si i sheh gjërat, atëherë gjërat që ti sheh do të ndryshojnë

Loading poll ...

Kurrë mos ki turp nga ndonjë shenjë plage. Ajo tregon se ishe më i fortë se cilido që u përpoq të të lëndojë

Ndonjëherë përballesh me vështirësi jo sepse po e bën një gjë në mënyrë të gabuar, por sepse po e bën në mënyrën e duhur

Nuk kam takuar asnjëherë një njeri të fortë me një të kaluar të lehtë

Kurrë mos prano, asgjë më pak nga sa meriton. Mos harro, je ti që i mëson njerëzit se si të të trajtojnë

Luani nuk e humbet asnjëherë gjumin prej opinionit të deleve

Lumi e gërryen një shkëmb jo prej forcës, por prej këmbënguljes

Unë nuk humbas asnjëherë. Ose fitoj, ose mësoj

Stuhia i bën pemët të hedhin rrënjë më të thella

Mos lejo që sjellja e të tjerëve të të shkatërrojë paqen tënde të brendshme

Ti nuk e kupton se sa i fortë je, deri kur të qënit i fortë është e vetmja zgjedhje që ke

Nuk ka problem të kesh frikë. Të kesh frikë do të thotë që po bëhesh gati të bësh një gjë me të vërtetë të guximshme

Arroganca kërkon reklamë. Vetëbesimi flet vetë

Ke të drejtë të ulërasësh. Ke të drejtë të qash. Por mos hiq dorë.

Rrëzohu shtatë herë, ngrihu tetë herë.

Tundimi për të hequr dorë do të jetë edhe më i madh, pikërisht në momentin kur je gati duke ia dalë mbanë.

Mos u shqetëso për ata që flasin prapa shpinës tënde. Ka një arsye pse ata janë prapa teje. 

/bota.al

/Ora News.tv/