Vajza 12 vjeçare lajmëron policinë: Nëna drogon dhe abuzon me shokët 13 vjeçar!

 

Një vajzë 12-vjeçare thirri sallën e policisë të enjten, ku denoncoi nënën e saj se u dha dy djemve 13 vjeçar alkool dhe marihuanë dhe më pas fjeti me ta.

Christina M. Greer, 36 vjeç, akuzohet se ka marrëdhënie seksuale me dy djemtë në të paktën dy raste në shtator 2017 dhe shkurt 2018 në shtëpinë e saj në Omaha të Nebraskës në SHBA.

Një djalë tha se fjeti me të tre herë, ndërsa e kalonte natën në shtëpinë e gruas me vajzën e saj dhe miqtë e tyre.

Të enjten, vajza i tha një gjykate se ajo u dha atyre alkool dhe marihuanë, duke u kërkuar fëmijëve të mos i tregojnë askujt për shkak se ishte “sekret”.

/Ora News.tv/