Vetëm pak momente jetë/ Antilopa paguan çmimin e rëndë

 

Ky është momenti i pabesueshëm kur një impala e sapo lindur gjendet pranë një leopardi, ndoshta duke e ngatërruar atë me nënën e saj. Macja e madhe e kishte frikësuar atë pak momente më herët.

Antilopa foshnje ishte e lagur nga lindja dhe në mënyrë të mahnitshme, leopardi duket si i tronditur nga sjellja e të voglit.

Videoja tregon se të dy u njohën për një çast ose dy, para se i vogli të kuptojë rrezikun dhe fillon të vrapojë, por në këtë mënyrë vulosi fatin e vet.

Personi që filmoi skenën e mahnitshme në Afrikën e Jugut, beson faktin se impala përpoq të ikte e nxitur nga instinkti vrasës i leopardit mashkull.

Loading poll ...

/Ora News.tv/