Video/ I propozoi për fejesë, çifti përfundon në burg për arsyen e çuditshme

 

Loading poll ...

Duhej të ishte dita më e bukur e tyre, por ka ndodhur komplet e kundërta.

Një çift iranian janë arrestuar pasi propozimi për fejesë është bërë në një qendër tregtare para shumë njerëzve. Kjo ka ngjallur reagimin e  policisë së qytetit Arak, që e ka dërguar çiftit menjëherë pas hekurave, për arsye të shkeljes së rregullave islamike.

Martesat e gjinisë së njejtë dhe shfaqja e dashurisë në vende publike janë të ndaluara me ligjet islamike të Iranit.

    
   
  
    
  
   View this post on Instagram   
     
  
  
    
  
    
  
  
   

نیروی انتظامی اراک اعلام کرد پسر و دختری که فیلم خواستگاری شان در یک پاساژ را منتشر کردند، بازداشت شده اند. یک کاربر به صدای آمریکا نوشت: فساد های میلیونی را برخورد نمی کنند اما جوانان عادی را برای این حرکت قشنگ بازداشت می کنند…

A post shared by  VOA Farsi (@voafarsi) on

 

/Ora News.tv/