Video nga fillimet e para të karrierës së Elvanës, koha kur ajo këndonte në “Ethet e së premtës”

Video nga fillimet e para të karrierës së Elvanës, koha kur ajo këndonte në “Ethet e së premtës”

 

Është publikuar një video e shkëputur nga prezantimi i parë i Elvana Gjatës në ”Ethet e së premtës”.

Elvana Gjata sot është një këngëtare shumë e suksesshme e cila ka arritur që të bëjë për vete një numër të madh fansash, shkruan lajmi.net.

Publiku e ka dashur dhe përkrahur që nga fillimet e para të karrierës edhe në kohën kur nisi atë në ”Ethet e së premtës”.

Së fundmi është publikuar një video nga prezantimi i saj i parë atje kur ajo ishte vetë 16 vjeçe./Lajmi.net/