Video tronditëse, policët dhunojnë brutalisht të arrestuarin me pranga në duar

 

Do policë të Indiana janë filmuar duke dhunuar brutalisht një të arrestuar të ulur në karrige dhe me pranga në duar.

Cory Neeland, 35 vjeç, dhe Joshua Titus, 30 vjeç, janë akuzuar për shkelje të të drejtave civile federale.

Dhuna ndaj Mario Ledesma ka ndodhur në janar të vitit 2018 por pamjet janë bërë publike në media vetëm tani.

Pamjet e sigurisë filmuan policët në Newland duke goditur të arrestuar në stacionin e policisë.

Loading poll ...


/Ora News.tv/