Vuani nga acidi në stomak? Ja se si të shpëtoni prej tij përgjithmonë

Zbutja gastro ezofagale, e njohur edhe si zbaticë gastrike ose ulçerë peptike, mendohet të shkaktohet nga një sasi e tepërt e acidit në stomak. Ky është një vend i zakonshëm për t’u zhbërë, dhe ky problem përfshin miliona njerëz.

Loading poll ...

Shkaku i saj i vërtetë nuk është, siç u përmend më parë, sasia e tepërt e acidit në stomak, por më tepër një pat.ologji e lidhur me hernien hiatale. Sim.ptoma e saj e parë është urth e vazhdueshme, sim.ptoma të tjera që mund të lajmërojnë janë ndjenja e mungesës së ajrit, dhimbja e dhëmbëve dhe fryma e keqe.

Ka një mënyrë për të parandaluar këtë pa përdorimin e ilaçeve të jashtme. Së pari, eliminoni ushqimet që mund të shkaktojnë alergji, dhe sidomos përdorimin e kafeinës dhe alkoolit.

Mundohuni të rrisni prodhimin natyror të acidit stomak duke marrë ushqime të paracaktuara që do t’ju ndihmojnë me këtë, të ruani një dietë të shëndetshme dhe të qëndrueshme dhe të optimizoni nivelet e marrjes së vitaminës D duke përdorur shtojca specifike.

Në lidhje me të gjitha këto ju mund të merrni shtesë të acidit klorhidrik për t’ju ndihmuar të zgjidhni problemin , ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .