WOW! Nga rezidenca miliona dollarëshe Angelina Jolie në një tezgë, mësoni arsyen pse aktorja përfundoi aty

Ditën e kaluar aktorja e famshme Angelina Jolie është fotografuar pranë një tezge ku ka qëndruar për orë të tëra së bashku me 4 fëmijët e saj të vegjël.

Ky vendim i marrë nga të gjithë ata nuk ishte pa qëllim por për të promovuar një jetesë të thjeshtë e mbi të gjitha promovimin e ushqimit organik për kafshët.

Ata kanë përgatitur dhe shitur disa qese me ushqim organik kryesisht për qentë duke i dhënë një mesazh sensibilizues të gjithë atyre që nuk kujdesen mirë për kafshët shtëpiake.