Yjet që i rezistuan operacioneve plastike

Këto femra nuk frikësohen nga plakja. Ne jemi mësuar me faktin që femrat e njohura përdorin operacione plastike për t’u dukur më të reja. Ndërhyrjet në hundë dhe buzë nuk na impresionojnë më.
Por, në anën tjetër ka edhe femra të njohura që i thanë ‘jo’ botoxit dhe nuk frikësohen nga plakja.

Bright Side ka listuar 19 fytyra të njohura, modele dhe aktore të cilat po i bëjnë ballë moshës edhe pa ndërhyrje.

                                  1. Victoria Ruffo

                                2. Halle Berry

                                 3. Juliette Binoche

                                    4. Isabelle Huppert

                                   5. Sophie Marceau

 

6. Sissy Spacek

  7. Meryl Streep

                                    8. Julianne Moore

                                    9. Cindy Crawford