Zbulohet dilema! Ja si ta hiqni qafe bakterin që po iu shkakton dje.gie në zemër dhe

Heliobakteri shkakton shumë probleme.

Loading poll ...

Ky bakter synon sistemin e tretjes, duke shkaktuar kështu zhvillimin e ulcerave dhe nganjëherë kan.cerit. Heliobakteri shkatërron rreshtimin e stomakut dhe mund të hyjë në trupin tuaj më së shpeshti përmes ushqimeve dhe ujit të kontaminuar.

Por, ekzistojnë disa mjete natyrale që mund të përgatiteni në shtëpi dhe ata do ta trajtojnë këtë inf.eksion.

Në ndërkohë, juve do iu duhet patjetër të shmangni gjithçka që përmban material toksik dhe kimikate.

Mukoza më vonë e rreshtimit në stomakun tonë është vendi ku lind bakteri i tme.rrshëm.

Shumë ekspertë të shëndetit po e quajnë atë bakteret ulçerë, ngase po prodhon citozan, i cili po shkakton zhvillimin e ulcerave të stomakut.

Sidoqoftë, këto janë ushqimet që duhet të merrni për trajtimin e kësaj baktere në mënyrë natyrale:

– Lëngu i boronicës 

– Mjaltë “Manuka”

– Farat e zeza 

– Probiotikët

– Çaji i gjelbër 

– Hudhra , ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .