Zbulohet kura si te pastroni trupin tuaj nga parazitët dhe kthehuni në peshën tuaj normale, me këta dy përbërës që i keni gjithmonë në shtëpinë tuaj

Shumë njerëz grumbullojnë depozita yndyre në trupin e tyre. Këto i bëjnë që ata të rrisin peshën dhe në kohë, bëhet e pamundur të eliminohen mbeturinat toksike nga trupi. Megjithatë, ekziston edhe një problem shumë i zakonshëm që zakonisht kalon pa u vënë re nëse nuk shkon tek mjeku.

Loading poll ...

Kur ke neps për diçka të ëmbël ose të shijshme, është normale sidomos kur këto dëshira ndodhin sporadikisht. Por nëse këto dëshira janë më të shpeshta dhe vazhdoni të ndiheni të plotë, mund të vuani nga nivele të larta stresi ose mund të keni parazite në stomak. Nëse jeni mësuar të konsumoni sasi të mëdha të ëmbëlsirave, kjo krijon një mjedis të mukusit i cili është perfekt për përhapjen e parazitëve.

Pra, këtu, ne kemi vendosur të ju paraqesim një recetë që do bëjë ndryshime të mëdha në trupin tuaj, ju do të keni më shumë energji dhe do të humbni të gjitha yndyrat e padëshiruara, si dhe ato parazitë bezdisshëm!

Përbërësit:

100 gram farë liri

10 gram karafil të thatë

Përgatitja

Me ndihmën e një mulliri, bluajini të dy përbërësit derisa të bëhen pluhur. Duhet të merrni dy lugë nga kjo përzierje në mëngjes për tre ditë vazhdimisht. Përziejeni me ujë ose me mëngjesin tuaj.

Mënyra ideale është marrja e saj për 3 ditë, pastaj pushoni 3 ditë dhe merreni përsëri për 3 ditë të tjera. Pas një muaji, do të vini re dallimin. Kjo do t’ju ndihmojë të pastroni parazitet nga trupi juaj, zvogëloni sasinë e depozitave të yndyrës dhe të humbni peshë! Krahas punes tone te palodhur per t’iu informuar, na e shperbleni dhe ju qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .