Zgjidh një fener dhe lexo mesazhin që ka për të të dhënë

 

Loading poll ...

Feneri N.1

Në jetën tënde një person i papritur po vjen në jetën tënde. Mos ki frikë nga ndryshimet, do jesh njësoj me fat. Kurr nuk ke qenë i/e aftë të shprehësh ndjenjat e tua me fjalë, por kësaj radhe do ia dalësh. Kush të rrethon do arrijë të shohë gjithë botën e ndjenjave që ngjyros shpirtin tënd. Përiqu të jesh më aktiv/e. Mos e lini veten t’ju vërë përfund lodhja. Puna do të të bëjë të fortë si betony. Je në mes të një gare dhe ti duhet të vraposh derisa të arrish maksimumin e lumturisë.

Feneri N.2

Ke njohur një njeri shumë të veçantë që në pak kohë, ndryshoi ekzistencën tënde. Por ke pak frikë. Bëj kurajo dhe mo ski frikë të dashurosh e të dhurosh. Dashuria dhe ndjenjat janë jetësore: shërbejnë për të përballuar sfidat më thjeshtë. Kohët e fundit po e le veten pak pas dore: nuk  mendon është momenti të marrësh në dorë frenat e jetës sonë? Rinisu më fuqishëm se më parë, përqendrohu gjithnjë tek vetja dhe perfeksiono limitet e tua. Me parë të kanë zhgënjyer dhe e ke vuajtur një gjë të tillë. Por është momenti për të rilindur dhe për të jetuar pa mendime të kota.

Feneri N.3

Shumë shpejt planet e tua do realizohen! Dyshoje, por shpejt të gjithë do i besojnë intelektit dhe forcës tënde. Duhet të kesh besim në atë që bën, të shpresosh në atë që beson dhe të duash veten. Shumë herë ndodh të ndihesh i/e lodhur, trishtuar, të rraskapitur. Ka shumë keqkuptime, zhgënjime dhe situata depresionuese. Por e vërteta është se janë pjesë e jetës: ekziston errësira pa dritën?

Nata pa ditën?

Gruaja pa burrin?

Jo.

Ja që edhe momentet e errësirës në jetë duhen. Për t’u rritur, për të kuptuar, për të progresuar.

Mos u dorëzo dhe shijo jetën, dashuro atë që të do dhe shiko larg.

Duke synuar…yjet.

Feneri N.4

Për ty që zgjodhe këtë fener, duhet të mendosh për disa ndryshime. Njerëzit që të rrethojnë dhe që të duan do jenë të gatshëm të të këshillojnë dhe të tregojnë rrugën e duhur për t’u ndërmarrë. Mos i djallos projektet e tua të mëdha vetëm për shkak të frikërave të vogla. Frika më e madhe është ajo e falimentimit, porn ë të vërtetë falimenton vetëm ai që nuk tenton. Përvish mëngët, sepse kjo do jetë periudhë e vështirë por e mrekullueshme. Pritet të vijnë shumë të reja, kënaqësi. Do njohësh një anë tënden që nuk e dije se e kishe. Aftësia e re që do zbulosh do të të çojë drejt një të ardhme të pasur me sukses dhe një karrierë të shkëlqyer.

Feneri N.5

Mbase tani nuk e di se ç’do të të sjellë fati. Nuk ke pse të frikësohesh, para teje ka shumë dritë. E shkuara nuk ka qenë shumë e ndritshme, por ka kaluar. Ashtu siç ka ikur edhe dhimbja jote. Provo të ndryshosh, të ndihesh ndryshe dh eta shohësh veten ndryshe nga sa je mësuar. Shijo mijëra ngjyrat e së tashmes dhe mos mendo se çfarë mund të ndodhë nesër. Shumë shpejt një njeri i dashur për ty do bëhet sërish i gjallë. Nuk do e besosh, por falë këtij personi,  do shohësh ndryshimin më të madh të jetës tënde. Do të të ndihmojë të bëhesh ai/ajo që do të jesh.

Feneri N.6

E ardhmja ka energjinë që ke shpenzuar dhe investuar në jetën tënde gjatë së shkuarës dhe në të tashmen. Ke qenë mjaft i/e fortë për të përballuar situatat e vështira. “Kush mbjell erë, korr stuhi” dhe kjo nuk është me siguri një frazë që të përket. Ke trajtuar gjithnjë mirë të gjithë ata që të kanë rrethuar, madje edhe kur nuk e kanë merituar. Ke dhuruar gëzim, dashuri dhe siguri. Shumë shpejt, gjithë ky pallat ndjenjash që ke ndërtuar, do transformohet në një kështjellë. Do marrësh tre-fishin e asaj që ke dhuruar dhe do shkëlqesh aq shumë, sat ë arrish të garantosh një të ardhme të ndritur edhe për familjen tënde. Kthesa është shumë afër në jetën tënde.

Feneri N.7

I gjithë universi punon për të ngritur shpirtin tënd dhe të të ndihmojë të arrish objektivat e tua. Je njeri që lufton gjithnjë për të arritur atë që dëshiron, edhe me kushtin që të vuash. Por, shpesh pyet veten nëse është e drejtë të vazhdosh të lëndohesh sistematikisht. Merr kohën që të nevojitet dhe krijo hapësirë për veten tënde. Të vraposh vazhdimisht mund të vërë në rrezik qetësinë tënde mendore. Relaksohu, merr frymë thellë dhe nis të lundrosh në botën tënde të brendshme. Zbulo anën tënde shpirtërore, hyr në kontakt me natyrën dhe shijo thelbin njerëzor që ke.

/Ora News.tv/