Zgjidh një letër egjiptiane dhe zbulo fatin tënd

 

Letrat egjiptiane janë shumë më realiste se letrat e tjera dhe më të thjeshta për t’u kuptuar.

Në Egjiptin e lashtë, konsiderohej normale të konsultoheshe me letrat për të parë të ardhmen dhe duke qenë se egjiptianët kishin qytetërim shumë supersticioz, besonin verbërisht në atë që do thonin letrat.

Do të dish se ç’thonë letrat për të ardhmen tënde? Mjafton të zgjedhësh një syresh dhe lexo çfarë të ka rezervuar fati

1. Letra Isidë

Isidë ka 12 yje rreth kokës së saj, të cilat përfaqësojnë 12 muajt e  vitit. Gjinjtë e saj janë simbol i feminilitetit dhe madje edhe të mëmësisë, por kjo nuk do të thotë me patjetër shtatzani, por do të thotë edhe që je një nënë sakrifikuese dhe e përkorë, e cila ndonjëherë  ‘i mbyt’ fëmijët me përkushtimin e saj.

Në pjesën e poshtme është një Hënë e re, e cila tregon periudhë pjellore, prosperiteti, rritje dhe zhvillim në të gjitha fushat e jetës.

Kjo letër do të thotë se je një njeri vital dhe i/e lumtur dhe tregon edhe fatin e mirë që do kesh, si shpërblim për punën tënde të palodhur.

2. Hëna

Hëna ka një nidkim të madh si mbi natyrën edhe mbi njerëzit, sepse, sipas miteve të lashta, ka fuqinë të transformojë njerëzit, duke inkurajuar instiktet e tyre më të këqija.

Nëse zgjodhe këtë letër, do të thotë se pasioni yt rritet gjithnjë e më shumë, ashtu si edhe xhelozia jote…dhe jo vetëm për partnerin.

Nëse ndiheni të pakënaqur nga njerëzit, kjo gjë do rritet edhe më shumë.

Kjo letër ju këshillon të qetësoni mendjen për çdo vendim që merrni, në mënyrë që të mos pësoni falimentim.

Jini të durueshëm dhe do të shihni rezultatet e punës suaj, sepse, do dalin në pah. Hëna lajmëron se njerëzit falsë dhe me qëllime të dyshimta do përpiqen të  afrohen tek ty, por nëse ndjek intuitën, do zbulosh armiqtë dhe do triumfosh mrekullisht.

3. Prifti Anub

Anubi, mjeshtri i të vdekurve, mbrojtës i shpirtrave dhe sekreteve, njihet edhe si udhëheqës për pushimet e përjetshme pasi njeriu vdes.

Nëse bën gjëra të këqija, nuk do ketë mëshirë për shpirtin tënd dhe ndëshkimi i përjetshëm do të të ndjekë. Por, nëse anon nga e mira dhe ke një zemër të madhe, lumturia dhe prosperiteti të presin në jetë.

Kjo letër të tregon se çfarë të pret në jetë dhe të shohësh anën pozitive të gjërave. Jeni të ndërgjegjshëm se çdo vepër ka pasojat e veta, por instikti yt do të të ndihmojë të gjesh ekuilibrin dhe harmoninë perfekte.

4. Triumf

Kjo letër simbolizon fundin e luftës, nga e cila kthehesh triumfues, ashtu si në letër, i kurorëzuar nga dielli.

Gjatë luftimit, në të cilin ke derdhur shumë lot, nuk ke ndjerë asgjë dhe kishe vdekur së brendshmi, por tanimë je sërish në jetë dhe ke zbuluar gëzimin e lumturinë në gjërat e vogla.

Kjo letër tregon se kohë të bukura po vijnë, lumturi dhe sukses financiar.

/Ora News.tv/