Zgjidh një nga tre simbolet, për të marrë mesazhin tënd spiritual

Elefanti:

Është koha për të marrë përgjegjësinë për situata që kanë filluar të dalin nga duart. Ju mund të gjeni veten në çdo sferë të jetës suaj, në një situatë ku nuk ka vetëdisiplinë. Këtu nuk mund të ketë diçka të ndërmjetme. Ose jeni të motivuar, ose vepron, ose jo. Jini të ndershëm me veten, përqendrohuni në motivimin dhe synimet tuaja! Ju do të ndjeheni më të lumtur dhe më të qetë kur të jeni përgjegjës për qëllimet dhe veprimet tuaja!

Dora e Fatimës:

Ju duhet të merrni pjesë në aktivitetet e grupit dhe të bëheni pjesëtarë në komunitete të ndryshme. Ndërsa ju zhyteni në vetëdijen e grupit, mund të ndani talentet dhe dhuntitë tuaja në dobi të ekipit. Drita dhe mençuria juaj janë të nevojshme për ju tani, prandaj mos hezitoni t’i tregoni!

Lule Lotus:

A jeni gati për t’u përballur me pengesën e fundit para se të arrini në finish? Ju tashmë keni kaluar nëpër shumë gjëra, megjithatë, ka ende një detyrë të mbetur. Merrni një pushim të shkurtër në qoftë se keni nevojë për të, por sigurohuni që është i shkurtër, përndryshe do t’ju duhet të filloni nga e para dhe nuk do të ishte e vlefshme.