Zgjidh nje problem qe shqetson shume persona : Pini çdo ditë një gotë lëng domatesh dhe ja çfarë do të ndodhë me trupin tuaj

Lëngu i domates ka shumë përbërës aktivë dhe nëse e pini rregullisht do të keni këto përfitime:

Është plot me vitamina

Lëngu i freskët i domates është një burim i madh natyror i vitaminës A dhe C. Konsumimi i rregullt i tij parandalon shfaqjen e sëmundjeve që lidhen me shikimin, forcon sistemin imunitar dhe mbron shëndetin e kockave.

Ul kolesterolin

Lëngu i domates është i pasur me fibra, të cilat rrisin nivelet e kolesterolit të mirë dhe ulin nivelet e kolesterolit të keq, në sajë të pranisë së niacinës.

Largon toksinat

Trupi ynë, për fat të keq “magazinon” toksina dhe mbetje të ndryshme, nga ushqimet që konsumojmë. Domatja përmban klor dhe squfur që mbrojnë mëlçinë dhe veshkat. Prandaj, kur është fjala për detoks, domatja mbetet perimja më e mirë.

Stimulon lëvizjet e zorrëve .Krahas punes tone te palodhur per t’iu informuar, na e shperbleni dhe ju qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .