Zgjidh një qenush dhe mendo një dëshirë

Hyrja e vitit të ri është konsideruar gjithnjë si një periudhë magjike në të cilën, jo vetëm fëmijët besojnë, por edhe të rriturit. Si të ishte një mrekulli. Edhe skeptikët mbi vitin e ri kanë dëshira dhe për ne, dëshirat e fillim vitit mund të realizohen dhe ëndrrat të bëhen realitet!

Zgjidh një qenush dhe lexo më poshtë përshkrimin që I korrespondon:

Qenushi n°1:

Do presësh fare pak, pasi përmbushja e dëshirave është programuar menjëherë me ardhjen e vitit të ri. “Fat” do jetë emir yt I dytë. Rrethanat do zhvillohen në favorin tënd. Këshillohet të qetësoheni dhe të mos punoni shumë. Ky qen thotë se ju jeni të lodhur, ndaj ëshë momenti të pushoni dhe të rekuperoni forcat.

Qenushi n°2:

Preokupimet tuaja duket se do marrin zgjidhje në vitin 2019, i cili është në favorin tuaj, por disa veprime varen vetëm nga ty. Duket se ti drejton njerëz të paaftë, ndaj mos e ço dëm energjinë tënde me ta. Lëri të shkojnë! Fati do vendosë si t’I përballosh dhe ata do marrin atë që meritojnë.

Qenushi n°3:

Do jesh i/e kënaqur nga ajo që dëshiron, pasi rezultati do jetë i papritur për ty. Fare e lehtë! Do jetë më mirë se ç’e kishe menduar. Do shohësh përfitim madje edhe nga dështimi yt i fundit. Falendero Zotin çdo mëngjes dhe më pas, çdo e mirë që ekziston në këtë tokë, do të vijë tek ty.

Qenushi n°4:

Për të realizuar dëshirën tënde, do të duhet ta riformulosh edhe një herë atë, tani, në vitin e ri. Ka disa rrethana të panjohura për ty, të cilat do i zbulosh ditët e para të këtij viti. Ndonjëherë, ëshë më mirë të mos nxitosh.

Qenushi n°5:

Mund ta shohësh edhe nesër realizimin e dëshirës tënde, por po e turbullon vetë këtë proçes. Je i/e sigurt/ë që është ajo çka dëshiron? Mbase diçka duhet sqaruar, ose je i/e pasigurtë tek vetja, gjë që të pengon të arrish objektivin e dëshiruar.

/Ora News.tv/