Zihet shpesh me Shkëlzenin, rrëfehet Armina Mevlani

Një prej çifteve më të njohur të showbiz-it shqiptar, Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha, bëjnë gjithnjë të flitet për ta në media.

Pas fejesës së fshehtë që realizuan disa muaj më parë, shumë shpejt pritet që ata të martohen.

Kur u pyet nga gazetarët mbi arsyen që sjell më shumë konflikte në çift mes tyre, Armina ka treguar një detaj të pazakontë.

“Do thoja vetëm në kërcim ndoshta, sepse mua më pëlqen shumë të kërcej, ndërsa atij më pak”. Pra mes tyre problemi më i madh, në fakt nuk është problem.