Zyrtarizohet gara e 22 majit/ Sali Berisha përballë Ibsen Elezit për kreun e PD

Gara për kreun e PD do të zhvillohet mes liderit historik të sëlisë blu, Sali Berisha dhe Ibsen Elezit, ish kreu i PD në Kukës.

Njoftimi për zyrtarizimin e kandidaturave u bë nga Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale.

Në përfundim të afatit të paraqitjes së kandidaturave për kryetar të PDSH, kanë shprehur interesim për këtë garë, konform Vendimit Nr. 12 dt 03.05.2022:

  1. Z. Sali Berisha
  2. Z. Ibsen Elezi