Lajme

10 cilësi që duhet të kërkosh te personi i zemrës

Dashuria është e ndërlikuar, por me personin e duhur, kalohen shumë sfida. Ndërkohë që shijet për cilësitë e partnerit ideal janë shumë personale, po të tregojmë 10 cilësi që duhet të kërkosh te personi i zemrës.

Kërko dikë që:

-Do dhe di të komunikojë

TS Poll - Loading poll ...

-Vlerëson sinqeritetin dhe besimin

-Mban përgjegjësi për veprimet që bën

-Të shpreh dashurinë dhe të vlerëson

-Ndihesh vetvetja dhe argëtoheni së bashku

-Ndikohet nga ti dhe njëkohësisht, të jep shembuj frymëzues

-Është prezent dhe të mbështet

-Ndan të njëjtat vlera me ty

-Flet mirë për ty tek të tjerët

-Është krahu yt i djathtë dhe të motivon

Burimi: /Anabel