Lajme

Arbëreshët, kjo rrënjë e fortë e Atdheut!

Një grup veprimtarësh nga disa shtete arritëm të bëhemi bashkë dhe nën “hijen e fjamurit të arbërit” vizituam disa nga ngulmimet arbëreshe. Vaxhid SejdiuQë moti kishim planifikuar t`i vizitojmë trojet arbëreshe, por në këtë fillim…

Read more