Kuriozitete

Vendi ku është ende viti 2016

Më 11 shtator, etiopianët do të festojnë fundin e një viti dhe fillimin e një viti tjetër. Megjithatë, kur vendi i Afrikës Perëndimore të festojë Vitin e Ri pas disa muajsh, teknikisht do të jetë…

Read more