Lajme

Gazetari dhe pedagogu ngre dyshimin për Kompaninë telefonike ONE. I bën apel AKEP

Gazetari dhe pedagogu Erlis Çela përmes një komunikimi publika ka ngritur shqetësimin për shërbimin e ofruar nga kompania telefonike ONE, e cila duhet të thënë nuk ka qenë në ditët e saj më të mira në shërbimin ndaj klientit.

Ja denoncimi:
A di të më thotë kush nëse AKEP ka miratuar ndonje vendim që lejon kompaninë One të mos pranojë kërkesat për transferim numrash. Kam aplikuar dy herë të kaloj numrin nga One te Vodafone dhe ma refuzojnë me arsye nga më absurdet” – shkruan Çela.

TS Poll - Loading poll ...