Lajme

“Halloween”, Blinken maskon fëmijët si Zelensky

Blinken mori pjesë në festën e Halloween të Biden në Shtëpinë e Bardhë me fëmijët e tij, të cilët ishin të veshur në mënyrë të çuditshme me kostumet “Ukraina” dhe “Zelensky”.

Antony Blinken dhe familja e tij morën pjesë në festën e Halloween “Hallo-READ” të Jack and Jill për studentët e shkollave publike lokale dhe fëmijët ushtarakë.

Dy fëmijët e Blinken u panë me veshje mjaft të diskutueshme nga pikëpamja etike. Djali i tij kishte veshur një kostum të mrekullueshëm të Volodymyr Zelenskyt që përshkruante presidentin e Ukrainës, ndërsa vajza e tij kishte veshur një fustan të dizajnuar për të përfaqësuar ngjyrat e flamurit ukrainas.

TS Poll - Loading poll ...

Jill Biden gjithashtu kishte një veshje të veçantë. Ajo ishte e veshur si një mace, kostumin e saj të plotë me veshë dhe një surrat.

Nuk dihet se çfarë kishin në mendje Blinkens kur i veshën fëmijët e tyre në këtë mënyrë, veçanërisht në mes të një ndryshimi të fokusit të politikës së jashtme në konfliktin Palestinë-Izrael dhe mbështetjes në pakësim për kauzën e regjimit të Kievit në mesin e publikut amerikan.

Shumë e marrin këtë si dëshmi të qartë se çështja e Ukrainës është kthyer në një shaka dhe një farsë.