Lajme

I zuri vendin në “BBV3”, Arbër Hajdari këshillon opinionistin e ri!

Arbër Hajdari ka qenë i ftuar në një nga rubrikat e “E Diell”, ku ka treguar shumë të pathëna nga “BBV2” dhe jo vetëm.

Arbëri ka habitur të gjithë, pasi është shprehur se nuk do të jetë opinionist në këtë “BBV3″, por ka disa këshilla për atë që do jetë në vend të tij.

Nuk duhet të përfshihet emocionalisht të ndikohen nga fjalët e njerëzve edhe pse në disa raste mund të jenë kundra atyre që thua dhe në fund nuk duhet t’i marrin personale t’i përjetojnë fjalët…