Lajme

Komisioni i Etikës merr vendimin, shpëton vetëm Lefter Gështenja

Pavarësisht nuk u lejuan të zhvillonin normalisht mbledhjen, Komisioni i Etikës ka marrë vendimin për përjashtimin me 10 ditë të deputetëve të opozitës. Konkerisht bëhet fjalë për Bledion Nallbatit, Flamur Noka, Edi Paloka, Albana Vokshi dhe Gazment Bardhit.

Gjithashtu janë përjashtuar me 3 ditë është përjashtuar Saimir Korreshi.

Për momentin vetëm nadaj deputetit Lefter Gështenjës nuk është marrë masë disiplinore.

TS Poll - Loading poll ...