Lajme

QUIZ – Cili prej personave po gënjen?

Burri është kthyer nga sporti i snoëboard. Por kur u ribashkua me miqtë e tij, ai kontrolloi gjërat e tij dhe vuri re se ushqimi i tij po mungonte, kështu që pyeti miqtë e tij nëse ata dinin ndonjë gjë në lidhje me të. Gruaja e parë tha se ajo kishte qenë duke bërë patinazh gjithë ditën, dhe tjetra tha se ajo ka qënë duke pirë të njëjtin lëng pranë zjarrit që nga mëngjesi. Burri buzëqeshi menjëherë sepse e dinte që njëri prej tyre po gënjente. Por si?

 

 

TS Poll - Loading poll ...

 

 

Gruaja me gotën në dorë po gënjën. Pse? Sepse nëse do të ishte e njëjta pije apo gotë që nga mëngjesi akulli do të kishte shkrirë!