Lajme

Vetingu shkarkon një prokuror dhe një gjyqtar (emrat)

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka njoftuar këtë të premte shkarkimin e Hyrjet Lamaj, prokuror në Prokurorinë pranë Gjyakatës së shkallës së parë Vlorë dhe të Lazer Sallakut, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqesor Tiranë.

Këto vendime të marra pas seancave dëgjimore të rivlerësimit, për Lazer Sallakun dhe Hyrjet Lamaj mund të mund të ankimohet në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit nga subjekti i rivlerësimit ose Komisioneri Publik 15 ditë nga data e njoftimit të vendimit të Komisionit.