LifeStyle

8 përfitimet shëndetësore nga gështenjat

Temperaturat kanë rënë dhe rrugët e shesheve tona janë mbushur me shitës lokalë që na sjellin gështenja të freskëta e të pjekura.

Jo vetëm të shijshme, por gështenjat kanë dhe vlera ushqyese.

Këto janë 8 përfitimet shëndetësore nga gështenjat:

TS Poll - Loading poll ...

Janë të mbushura me lëndë ushqyese,

Janë burim i shkëlqyer i antioksidantëve,

Ndihmojnë në shëndetin e zemrës,

Kanë shumë fibra në përmabjtje,

Përmisojnë nivelin e sheqerit në gjak,

Ndihmojnë në humbjen e peshës,

Ulin inflamacionin,

Kanë veti potenciale anti-tumorale.