Kuriozitete

A e dini se ky është shteti me qytetarët më të pasur në botë!

Belgët janë më të pasurit në botë, me një pasuri mesatare prej 228,594 euro, sipas të dhënave nga Raporti Global i Pasurisë, të publikuar sot nga shtypi belg.

Sipas të dhënave të Raportit Global të Pasurisë, pasuria mesatare e belgëve arrin në 228.594 euro.

Kjo do të thotë se gjysma e të rriturve belgë kanë më shumë se 228,594 € dhe gjysma tjetër më pak.

Australia vjen e dyta në renditjen e Raportit Global me një pasuri mesatare prej 226,310 €, ndërsa Hong Kongu vjen i treti me 185,118 €.