ShowBizzz

Alba, Azemi dhe Lumbardhi sërish temë diskutimi e banorëve të tjerë

Alba është bërë temë diskutimi për disa prej banorëve të shtëpisë së Big Brother VIP Kosova 2.

Këtë herë ishin Linda, Buci, Besi dhe Meti që folën për Albën dhe pëlqimin e dy banorëve të tjerë që e kanë shprehur për të Lumbardhi dhe Azemi.

“Ajo është treguar fer me ata, mendoj se nuk u ka thënë jo asnjërit”, ka thënë Linda.

TS Poll - Loading poll ...

Kurse, Buci ia ktheu: “Lumbardhit ia ka pre , ndërkaëq Azemit ende nuk i ka thënë gjë”.