Çfarë ka të re në WhatsApp: Inteligjenca artificiale, privatësi e përmirësuar

Për të përmirësuar përvojën e mesazheve në WhatsApp, platforma po teston krijimin dhe ndarjen e afisheve të krijuara nga AI përmes versionit beta.

Ngjitëset krijohen duke përdorur teknologjinë e sigurt të ofruar nga Meta, dhe ngjitësit e krijuar në këtë mënyrë janë lehtësisht të dallueshëm. Marrësi i një ngjitësi të tillë do të shënohet qartë se është krijuar nga teknologjia e inteligjencës artificiale.

Funksioni i përmendur aktualisht është i disponueshëm për një numër të vogël testues beta dhe pritet të jetë i disponueshëm për një numër më të madh përdoruesish në periudhën e ardhshme.

Kur bëhet fjalë për WhatsApp për ueb, ky version i aplikacionit tani u ofron përdoruesve të tij më shumë privatësi. Kjo është bërë e mundur falë veçorisë së re të kyçjes së ekranit.

Si pjesë e programit beta, përdoruesit e WhatsApp Web kanë në dispozicion një funksion të kyçjes së ekranit, i cili bllokon aksesin e paautorizuar në aplikacion pa futur kodin e llogarisë.

Kur të bëhet i disponueshëm për të gjithë, funksioni mund të aktivizohet duke zgjedhur opsionin “Cilësimet e WhatsApp” dhe skedën “Privacy”. Përveç përmirësimit të privatësisë dhe sigurisë, funksioni i ri bllokon njoftimet push kur aplikacioni është i kyçur.

Related Articles

Back to top button