Kuriozitete

Cila grua në foto ju duket më e madhe në moshë?

Ekspertët pajtohen se mënyra se si i perceptojmë njerëzit e tjerë tregon shumë për personalitetin tonë.

Njerëzit që janë të prirur për vlerësime negative të të tjerëve kanë më shumë gjasa të jenë të shqetësuar dhe të pasigurt. Njerëzit që kanë më shumë mirëkuptim për të tjerët janë më të sigurt.

Paragjykimet dhe supozimet tona për të tjerët bazohen në përvojat dhe pikëpamjet tona për botën, që do të thotë se qëndrimet tona për të tjerët thonë më shumë për ne sesa për njerëzit që i vlerësojmë. Dhe nëse kritikoni ndonjë tipar te një person tjetër, ka shumë gjasa qe kjo veçori është tek ju dhe do të dëshironit shumë të mos e kishit. Herën tjetër që filloni të gjykoni dhe kritikoni dikë, bëni një hap prapa dhe pyesni veten se çfarë thotë në të vërtetë për ju.

Gruaja 1 – Nëse keni zgjedhur gruan numër një, ju jeni një person emocional, shumë i ndjeshëm dhe empatik. Jeni gati të ndihmoni të tjerët dhe nuk jeni të panjohur me situatat e tyre të vështira. Njerëzit ju respektojnë dhe e dinë se çfarëdo që të ndodhë, ata gjithmonë mund të mbështeten në ndihmën tuaj. Nuk dini të qëndroni indiferentë ndaj atyre që kanë nevojë. Instinkti juaj ju shtyn në veprim dhe ju keni një ide të qartë se çfarë është e drejtë dhe çfarë është e gabuar. Jeni një person që nuk mund ta fshihni gjendjen shpirtërore, kjo nuk do të thotë se në zgjedhjen tuaj udhëhiqeni nga emocionet, përkundrazi jeni shumë racional. Ju jeni tipi i personit që do të bëni gjithçka për të ndihmuar dikë në nevojë, edhe nëse kjo do të thotë të vini veten në një situatë të vështirë ose të rrezikshme. Ju keni një themel të fortë moral dhe një ndjenjë të thellë drejtësie. Ju besoni në barazi dhe drejtësi për të gjithë. Ju jeni një udhëheqës i natyrshëm dhe të tjerët tërhiqen nga forca juaj e karakterit. Familja dhe miqtë tuaj e dinë se mund të mbështeten tek ju që të jeni aty pa marrë parasysh çfarë. Jeta juaj drejtohet nga racionaliteti. Keni vetëbesim të lartë dhe përshtateni lehtësisht me rrethanat krejtësisht të reja.

Gruaja 2 – Nëse keni zgjedhur formën e dytë, jeni një person optimist. Të pajisur me një karakter të fortë dhe brilant, nuk i lejoni problemet t’ju dekurajojnë dhe bëni gjithmonë më të mirën për t’i kapërcyer ato. Ju jeni një person i sinqertë, i përkushtuar dhe vetëmohues; shumë i fortë dhe i guximshëm. Ajo që ju dallon është optimizmi juaj dhe fakti që nuk keni frikë nga asnjë sfidë dhe se do ta shihni gjithmonë deri në fund, sido që të jetë. Keni një karakter të palëkundur. Gjithmonë kërkoni anën e mirë të gjërave, pavarësisht në çfarë situate e gjeni veten. Ju kurrë nuk dorëzoheni, edhe nëse shanset janë kundër jush. Jeni gjithmonë gati për të pranuar çdo sfidë, sado e vështirë të jetë. Njerëzit e admirojnë forcën dhe guximin tuaj dhe e dinë se gjithmonë mund të mbështeten tek ju. Por shpesh keni frikë dhe nuk doni të tregoni dobësitë tuaja dhe kjo mund t’ju largojë nga dikush.

Gruaja 3 – Nëse zgjodhët gruan e tretë, kjo tregon se jeni një person me personalitet të fortë që tenton të dominojë të tjerët. Jeni një lider i lindur dhe njerëzit tërhiqen nga energjia dhe karizma juaj. Ata ju admirojnë dhe duan t’ju ndjekin. Ju keni një vizion të qartë të asaj që dëshironi të arrini dhe motivoni të tjerët për t’ju ndihmuar ta arrini atë. Jeni të sigurt dhe frymëzues, njerëzit kërkojnë këshilla dhe udhëzime nga ju. Ju jeni një lider i lindur dhe keni potencialin për të influencuar rrënjësisht botën përreth jush. Ju përpiqeni të fshihni emocionet tuaja të vërteta, por gjithmonë e dini se si ndihen të tjerët. Pavarësisht guaskës së rreptë, ju keni shumë ngrohtësi dhe ndjeshmëri.

Gruaja 4 – Familja dhe miqtë janë shumë të rëndësishëm për ju. Jeni një person jashtëzakonisht emocional, por në të njëjtën kohë jeni të rezervuar dhe shmangni shoqërinë e tepërt. Shpesh izoloheni dhe arratiseni në botën tuaj të vogël. Aty ndihesh i sigurt. Në marrëdhënie, zakonisht kërkoni njerëz që do t’ju dëgjojnë dhe do t’ju japin mbështetjen që ju nevojitet. Ju e vlerësoni miqësinë, keni një zemër të mirë, jeni një person introvert që duhet të mësoheni pak nga pak dhe me durim, zakonisht jeni shumë besnikë ndaj njerëzve më të afërt dhe prisni të njëjtën gjë në këmbim. Kur merrni vendime, ju prireni t’i besoni instinkteve tuaja dhe jo logjikës. Ndiqni zemrën tuaj, jo kokën tuaj. Megjithatë, keni frikë se dikush do t’ju lërë, dikush me të cilin jeni lidhur dhe keni ndjenja të thella. Ju keni një natyrë miqësore, por kjo nuk do të thotë që të flisni hapur për emocionet tuaja me të gjithë. Ju jeni një sekret i madh për të tjerët.