Horoskopi

Dashuria në tjetër nivel për këtë shenjë horoskopi!

Nëse ka nevojë për ndryshim në jetën tonë romantike, atëherë ndryshimi do të kërkohet në këtë ditë. Dhe me ‘ndryshim’, nuk po flasim për asgjë të rastësishme apo të imët. Po flasim për ndryshime të mëdha dhe rezultate të mëdha.

•Demi
Gjëja e fundit që do të bëni ndonjëherë në këtë pikë në jetën tuaj është të lejoni që diçka të hyjë mes jush dhe partnerit tuaj romantik, dhe ju e dini se si jeta është … gjithmonë joshëse e fateve.
Më 23 maj, do të shihni se si ato fate pothuajse ndihen sikur duan t’i pengojnë, që do të thotë se është koha për të ndërmarrë veprime.

Çfarëdo që po ndodh në marrëdhënien tuaj, NUK jeni personi me të cilin duhet të ngatërroni dhe gjatë kalimit të Marsit në katrorin e Jupiterit, do t’i paraqisni idenë e diçkaje drastike të dashurit tuaj me shpresën se ai do të ndjekë linjën tuaj të të menduarit.Këtu gjithçka fillon të përmirësohet.

TS Poll - Loading poll ...

Mund të jetë në dorën tuaj që të hartoni planin, por ju jeni të mirë në këtë, dhe në mendjen tuaj, ju besoni se ju të dy duhet t’i çoni të gjitha në një nivel tjetër. Kjo do të thotë komunikim më i mirë, disa ‘ligje të forta marrëdhëniesh’ të vendosura dhe ideja se besimi është diçka që asnjëri prej jush nuk do ta thyejë.