ShowBizzz

Do marrë drejtimin e Big Brother? Përgjigjet Grida Duma

Grida Duma ndërsa ka qenë e ftuar në “Më lër të flas”, ka dhënë përgjigje edhe disa prej pyetjeve pikante të bërë nga Donald dhe Romeo Veshaj.

Romeo Veshaj: Pyetja fiks është, a ke menduar ndonjëherë të marrësh Bigun?

Grida Duma: Jo,  s’është fusha ime

TS Poll - Loading poll ...

Romeo Veshaj: Mendoj se nëse ju do të drejtonit Bigun, aty do të rrinin “sus” të gjithë.

Do marrë drejtimin e Big Brother? Përgjigjet Grida Duma

Donald Veshaj: Përveç se sus Romeo, sa bukur do të ishte një Big me politikanë dhe ta prezantonte Grida?

Grida Duma: Mirë, kjo është tjetër gjë, por Bana është “too Big, për t’i marrë një Big”.