Horoskopi

Drama vjen nga 4 nëntori: Saturni retrograd lëviz direkt, këto katër shenja janë në rrezik

Disa shenja të zodiakut do të ndikohen në mënyrë dramatike nga kthimi i Saturnit retrograd në lëvizje të drejtpërdrejtë më 4 nëntor.

Që nga marsi i vitit 2023, Saturni është në shenjën e zodiakut të Peshqve: do të qëndrojë atje deri në vitin 2026. Ky tranzit është një kohë për të mësuar mësime të reja, dhe duke qenë se në astrologji Saturni tradicionalisht lidhet me disiplinën, rendin dhe karmën, ky planet është përgjegjës për t’ju treguar se si mund të punoni me veten tuaj.

Saturni është i drejtë dhe nuk do të tolerojë padrejtësi, ndërsa Bricjapët e dinë mirë këtë tipar të planetit të tyre sundues.

TS Poll - Loading poll ...

Kur një planet fillon lëvizjen retrograde, kjo do të thotë se nuk po lëviz në rrugën e vet tradicionale, kjo është arsyeja pse vetitë e tij të zakonshme ndryshojnë. Çdo planet ndikohet ndryshe nga periudha retrograde (më të famshmit janë shembujt ‘negativë’ të Mërkurit retrogradë).

Në të njëjtën kohë, Saturni retrograd është një kohë për mësime dhe teste, të cilat përsëriten derisa të mësohen mësimet. Saturni retrograd filloi më 17 qershor dhe do të përfundojë më 4 nëntor, ndërsa katër shenjat në vijim do ta kenë efektin më dramatik të kthimit nga lëvizje retrograde në lëvizje të drejtpërdrejtë.

Dashi

Saturni retrograd është një provë e vështirë për përfaqësuesit e Dashit. Dashi, i mësuar me një mënyrë jetese aktive, duhej të ngadalësohej pak dhe të zhytej në botën e fantazisë dhe nënndërgjegjeshëm për të kuptuar se çfarë saktësisht i tërheq atje. Saturni u përpoq të tregonte se në cilat fusha ju mungon kontrolli. Përdorni mësimin e Saturnit retrograd për të bërë një plan për ta përmirësuar jetën tuaj.

Binjakët

Përfaqësuesit e Binjakëve presin ndryshime në punën e tyre! Qasja ndaj punës do të ndryshojë: mund të rëndoheni me shumë detyrime dhe nuk e keni të lehtë t’i përballoni ato. Gjatë lëvizjes retrograde të Saturnit, mund të kishit mësuar një mësim të vogël, por të dobishëm për qëndrimin tuaj ndaj punës. Ky mësim do të thotë shumë në karrierën tuaj.

Virgjëresha

Prania e Saturnit është një provë e forcës për Virgjëreshat, por ndryshe nga Dashi, ju ndihmon të zbusni tundimet. Tema e marrëdhënieve emocionale ka qenë e rëndësishme për ju muajt e fundit. Keni pasur pak pushim gjatë lëvizjes retrograde të Saturnit, për të vendosur drejt prioritetet e marrëdhënies suaj dhe mendoni se çfarë ju ka ndodhur gjatë kësaj periudhe, gjë që do t’ju ndihmojë të mos lëndoheni dhe të mos prisheni gjatë periudhës së lëvizjes së drejtpërdrejtë të Saturnit.

Peshqit

Përfaqësuesit e shenjës së zodiakut të Peshqve nuk mund të mos ndjenin ndikimin e Saturnit. Ju mund të ndiheni sikur keni peshën e botës mbi supet tuaja. Mësimi më i rëndësishëm i lëvizjes retrograde të Saturnit për ju është ripërtëritja e vetëdijes. Saturni ju ka nënshtruar ndaj testeve të ndryshme në mënyrë që në fund t’i tregoni botës një version tjetër të vetes, më të pjekur, me më shumë respekt për veten.