ShowBizzz

Edona e vendosur, këta janë banorët që do t’i nominojë sonte

Për një kohë sot në oborrin e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova 2 për nominimet kanë biseduar Meti dhe Edona.

Edona i ka thënë atij se dëshiron t’i nominojë Santianën dhe Gani Gërminë.

“Ti je i fundit që dëshiroj të të nominoj”, i ka thënë Edona, Metit.

TS Poll - Loading poll ...

Mbetet të shihet si do të shkojë sonte.