LifeStyle

I keni 20 sekonda kohë – a mund t’i gjeni 8 dallime brenda këtij imazhi?

Sfidimi i vetes për të zgjedhur enigma të ndërlikuara çdo ditë mund të ndihmojë në rritjen e funksionit tuaj njohës dhe, nga ana tjetër, fuqinë e trurit tuaj.

Pra, nëse doni të filloni javën tuaj me një enigmë që është e garantuar se do t’ju bëjë të konfuz, pse të mos i hidhni një sy kësaj enigme?

Koncepti është i thjeshtë – gjithçka që duhet të bëni është të gjeni tetë ndryshimet midis dy fotove më poshtë.

Image
Imazhi

Por “keni vetëm 20 sekonda” për t’i gjetur të gjitha, shkruan Mirror.

Siç mund ta shihni, imazhi tregon një tavolinë të shtruar për darkë me një pjatë ku mban një picë të shijshme me peperoni.

Por, përpara se të shpërqendrohesh shumë duke menduar se çfarë mund të hani për darkë sonte, studioni me kujdes dy fotot identike – sepse në fakt nuk janë aspak identike.

Ka tetë ndryshime midis dy imazheve dhe gjithçka që duhet të bëni është t’i gjeni të gjitha.

Nëse keni vështirësi, ndani figurën në seksione të ndryshme në mënyrë që të mund të përpiqeni të gjeni të gjitha dallimet sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse nuk i keni gjetur akoma të gjitha dallimet në mes të dy imazheve, atëherë fotografia më poshtë i ka përgjigjet që kërkohen.

Image
Imazhi