Kallashi bën këtë ndryshim në dukje dhe nuk njihet

E njohura për publikun kosovar ka shkurtaur flokët.

Dukjen e saj të re e zbuloi përmes një imazhi që ka punlikuar në storien e saj në Instagram, shkruan “Kosovarja”.

Kallashi, shihet se ka freskuar dukjen dhe ka bërë një ndryshim.

Pajtoheni?/Kosovarja/Related Articles

Back to top button