ShowBizzz

Këngëtari i njohur paditet për sulm seksual

Trey Songz është paditur për sulm seksual – përsëri.

Një grua e identifikuar vetëm si Jane Due ngriti një padi kundër këngëtarit në gjykatën federale të enjten, duke pretenduar se i ka prekur gjoksin gjatë një incidenti në vitin 2013.

Në padinë e siguruar nga Page Six, paditësja pretendoi se ajo u takua me Songz për herë të parë në një ngjarje në Foxwoods’ Resort Casino, ku ai po performonte.

Sipas dokumenteve të gjykatës, ajo “mendoi se mund të ishte argëtuese të bënte një foto me mirësjellje” me këngëtarin “në sfond” kur ata ishin të dy brenda një tende të sponsorizuar nga Bacardi Grey Goose Vodka.

Megjithatë, Doe pohoi se Songz “doli pas saj” dhe ajo ishte “tronditur” kur pa se ai dyshohet se “ia rrëmbeu pjesën e sipërme të kostumit të banjës, ia kapi gjoksin dhe ua ekspozoi” atyre brenda çadrës, sipas padisë.

Avokatët e paditëses pretendojnë se klienti i tyre qeshi “me nervozizëm” me veprimet e argëtuesit për “të maskuar tronditjen dhe poshtërimin e saj”.

Doe dyshohet se më pas “e tërhoqi pjesën e sipërme” dhe vendosi krahun e saj mbi gjoksin e saj sikur të ishte “e përgatitur” për një sulm tjetër.

Trey Songz duke buzëqeshur dhe duke tërhequr krahët lart.
Doe ka akuzuar gjithashtu menaxherin e këngëtarit “Can’t Help but Wait”, Kevin Liles dhe labelin, Atlantic Records, për “mungesën e mbikëqyrjes” dhe “mospërfilljen e sigurisë së atyre që ndjekin ngjarjet” ku klienti i tyre ishte i pranishëm.

Sipas dokumenteve të gjykatës, paditësi ka pësuar “dhimbje të mëdha shpirtërore dhe trupore, tronditje, shqetësim emocional, manifestime fizike të shqetësimit emocional”, ndër të tjera.

Avokati i saj, George Vrabeck, i thotë Page Six Saturday, “Akuza për sulm seksual të ngritur në padinë kundër Trey Songz është thellësisht shqetësuese dhe një kujtesë e ashpër që industria e argëtimit duhet ta trajtojë këtë çështje.

Megjithatë, avokati i këngëtarit të “Slow Motion”, Michael Freedman, tha për TMZ, “Ky është një shembull tjetër i akuzave të vjetra që po ripërdoren në një çështje federale për të përfituar nga dritarja e re e rishikimit e diskutueshme kushtetuese e Kalifornisë.

“Ne presim me padurim të shfajësojmë Trey për meritat në gjykatë.”

Dy muaj më parë, Doe lëshoi ​​një letër ligjore të marrë nga TMZ që zbuloi se akuzuesi donte që Songz t’i paguante asaj rreth 5 milionë dollarë për të hequr dorë nga çështja.

Meqenëse nuk u bë asnjë zgjidhje, Doe tani po kërkon të paktën 10 milionë dollarë dëmshpërblim.