Kështu i përshëndet Linda Morina vajzat me nga dy frajera

Për një kohë ajo ishte një nga personazhet më të diskutuar të rrjeteve sociale.

Çdo lëvizje e Linda Morines, shndërrohej në virale dhe bëhej lajm në media.

Disa nga videot e saj edhe sot e kësaj dite bëjnë përshtypje, e njerëzit qeshin me to, shkruan “Kosovarja”.

Linda, ka thënë diçka edhe për ato që i kanë nga dy frajera.

TS Poll - Loading poll ...
View this post on Instagram

A post shared by oj_kojshike (@oj_kojshike)Related Articles

Back to top button