Këto janë të folurat më seksi në botë!

Theksi britanik është më i miri për ata që jetojnë në Paris, New York dhe Sidney.

Por, kështu nuk mendojnë britanikët.

Në fakt, ata mendojnë se theksi francez duhet të jetë në vendin e parë, pasuar nga italishtja dhe anglishtja.

Hulumtimi është bërë me një mostër prej dymijë personave, ndërsa rezultatet janë si më poshtë:

1. Theksi frëng

2. Theksi italian

3. Theksi anglez

4. Theksi irlandez

5. Theksi spanjoll

6. Theksi amerikan

7. Theksi skocez

8. Theksi uellsian

9. Theksi australian

10. Theksi rusRelated Articles

Back to top button