ShowBizzz

‘Kiara, e di ça më pret në shtëpi’, Luizi shkon surprizë në provat e DWTS, por vihet në siklet

Luizi ka shkuar sot surprizë në provat e “Dancing with the stars”. Ai ka takuar Inën dhe Eltionin duke mësuar edhe disa lëvizje kërcimi nga ta.

'Kiara, e di ça më pret në shtëpi', Luizi shkon

Kur Ina i kërkoi të bënin një padjeshkë, Luizi iu drejtua kamerës dhe i kërkoi falje Kiarës pasi pa se kjo lëvizje kërcimi ishte pak e sikletshme.

TS Poll - Loading poll ...

'Kiara, e di ça më pret në shtëpi', Luizi shkon

“Kiara e di ça më pret në shtëpi kur të vij”, tha Luizi i drejtuar nga kamera.

'Kiara, e di ça më pret në shtëpi', Luizi shkon

'Kiara, e di ça më pret në shtëpi', Luizi shkon