ShowBizzz

Kim ‘detyrohet’ t’i mbrojë fëmijët nga YE

Kim Kardashian po bën gjithçka që të mos lejojë që katër fëmijët e saj të marrin ndonjë mesazh nga babai i tyre, Kanye West, të cilat po i bën në rrjetet sociale.

Kështu tha 42 vjeçarja në serialin “The Kardashians”, i cili ka të bëjë me të dhe familjen e saj, transmeton Indeksonline.

Kim thotë se vajza e saj North nuk e ka idenë se çfarë poston babai i saj në rrjetet sociale.

TS Poll - Loading poll ...

“Unë duhet të mbroj fëmijët e mi, kështu që ata nuk kanë parë asgjë ende”, tha ajo./

po bën gjithçka që të mos lejojë që katër fëmijët e saj të marrin ndonjë mesazh nga babai i tyre, Kanye West, të cilat po i bën në rrjetet sociale.

Kështu tha 42 vjeçarja në serialin “The Kardashians”, i cili ka të bëjë me të dhe familjen e saj, transmeton Indeksonline.

Kim thotë se vajza e saj North nuk e ka idenë se çfarë poston babai i saj në rrjetet sociale.

“Unë duhet të mbroj fëmijët e mi, kështu që ata nuk kanë parë asgjë ende”, tha ajo.