ShowBizzz

Kjo është arsyeja e ndarjes së Malsores nga Shontani

Kushdo që është pjesë e platformes Tik Tok ose thjeshtë e hapë aplikacionin në fjalë, i ka parë së paku një here Malsoren e Shontanin.

Ata, për një kohë relativisht të gjatë ishin një ndër dyshet më të njohura ndër shqiptar në këtë rrjet social.

Siç dihet, raporti i tyre është krisur dhe Malsorja e Shontana më nuk krijojnë lidhje direkte.

Këtu është arsyeja e ndarjes

@kozaklluksi18

#shontana71 #shontanamalsore #malsoreshontan #malsore #fypシ #viral

♬ original sound – Malsore.5