“Korabi” i “Familjes Moderne” dhe gruaja e tij po duken ende si 20 vjeçar

Nëntor Fetiu është një nga emrat e njohur të skenës teatrale dhe jo vetëm.

Prej vitesh aktor me përfshirje mjaftë të madhe në projekte të ndryshme, por ende shpesh mbetet nën hijen e rolit të “Krab Kullerit” tek “Familja Moderne”.

Nëntor Fetiu është i martuar me aktoren Njomza Fetiu, gjithashtu mjaftë e angazhuar në role të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Çifti duken po aq bukur sa njëherë e një kohë

TS Poll - Loading poll ...Related Articles

Back to top button