Kuriozitete

Mjekët i thanë se s’mund të bëhej me fëmijë, i riu përjeton “mrekullinë” pasi shkoi në Qabe

Jusuf Kozhani përjetoi një mrekulli në jetën e tij.

Ndonëse doktorët i thanë se si rrjedhojë e disa problemeve shëndetësore ai s’mund të bëj fëmijë, atij i ndodhi e papritura.

Për lajmi.net, ai ka treguar se si pasi që shkoi në Qabe dhe u lut për dëshirën e tij, iu plotësua ëndrra që pati.