Ndikohen nga besëtytnitë, shenjat më supersticioze të horoskopit

Akrepi

Shenjë shumë e ndjeshme, por racionale në të njëjtën kohë, nuk konsiderohet gjithmonë supersticioze në të gjitha aspektet, por sigurisht që e lë veten të ndikohet nga e panjohura, duke qenë gjithashtu një shenjë e lidhur me traditat. Në raste ekstreme, sidoqoftë, mund të bëhet tepër supersticioz.

Peshqit

Shpirtëror dhe emocional, ata që kanë lindur nën shenjën e Peshqve priren të ndikohen dhe mund të fillojnë të shohin gjërat në një farë mënyre më pak “të ftohtë” se zakonisht.

Virgjëresha

Ata që kanë lindur nën shenjën e Virgjëreshës shpesh ndikohen në shumë rite të vogla bestytni që tani kryhen pothuajse pa e kuptuar, ndërsa kuptojnë racionalisht se ato janë thashetheme dhe mbetje kulturore të së kaluarës. Në çdo rast, pjesërisht nga zakoni, pjesërisht sepse ajo “dëshiron” ta besojë, ajo vazhdon i paturpshëm me këto “mani” të vogla. Në fund të fundit ata nuk lëndojnë askënd, apo jo?

Binjakët

Edhe Binjakët shpesh janë njerëz që nuk janë gjithmonë racionalë dhe prandaj kënaqen me shumë veprime bestytni që tani janë pjesë e natyrës së tyre: shpirtra të ndjeshëm që nga lindja, priren të besojnë pak në rastësi, dhe shumë më tepër në lidhjet astrale dhe fati i keq.


Related Articles

Back to top button