LifeStyle

Një detyrë që rrallëkush mund ta zgjidhë: Në barazim duhet shtuar viza për të qenë e saktë

Shumica nuk ia doli të gjejë zgjidhjen dhe kur arrijnë te zgjidhja dhe shohin rezultatin, ndihen të mashtruar!

Reklama

Detyrat interesante logjike dhe matematikore janë të mira për të ushtruar trurin, ndaj vendoseni këtë sfidë para jush dhe përpiquni ta zgjidhni!

Duhet të shtoni vetëm një vizë për të marrë rezultatin përfundimtar prej 550, por nuk duhet të kaloni shenjën e barazimit.

Disa hoqën dorë, sepse nuk mund të gjenin një zgjidhje, ndërsa të tjerë u ndien të mashtruar kur panë përgjigjen.

Zgjidhjen mund ta shihni në këtë video: