ShowBizzz

“Oj avokate, rri mos fol” – Nxehet Meti, përplaset me Monikën dhe Edonën

Debatet mes Meti dhe banorëve tjerë nuk kanë të ndalur.

Meti është përplasur me Monikën si dhe me Edonën.

Ai nuk është pajtuar me ato që Monika dhe Edona po flisnin.

TS Poll - Loading poll ...

“Oj avokate, rri mos fol”, i ka thënë në një moment Meti, Edonës.