ShowBizzz

“Oj beb shpirti m’lëshon për ty, jam t’u vdek” – Blero ka një lutje për të dashurën

Gjatë darkës pas përfundimit të natës Prime, Blero pati një lutje ndaj të dashurës së tij.

Ai iu drejtua kamerës për t’i folur asaj dhe iu lut t’i dilte në ëndrra.

“O beb jam duke vdekur, më dil në ëndërr të lutem.

TS Poll - Loading poll ...

Më lëshon shpirti për ty”, ka thënë këngëtari, duke shtuar se e do shumë.